Popular on Amzeal


Similar on Amzeal

Business-bøger på Bogforum 2018

Amzeal News/10292866
TBK Consult Holding ApS Fra Damgaard til Microsoft
Erhvervsforfatteren Hans Peter Bech debuterer på Bogforum 2018 i dagene 26. til 28. oktober.

COPENHAGEN, Denmark - Oct. 11, 2018 - Amzeal -- Hans Peter Bech er aktuel med erhvervsbiografien Fra Damgaard til Microsoft. Det er Danmarks første og indtil videre eneste tilbundsgående fortælling om de to teknologi-virksomheder Damgaard Data og Navision Software, der på kun 18 år voksede fra at være nogle få nørder i en kælder til at blive verdensomspændende virksomheder, der til sidst fusionerede og blev købt af Microsoft for over 10 milliarder.

Bogen beskriver udviklingen i IT-industrien fra midten af 1980'erne til introduktionen af internettet og dotcom-boblens brist i 2000, Den fortæller om de udfordringer virksomhederne kom ud for, og hvordan det alligevel lykkedes dem at holde væksttempoet højere end konkurrenterne.

More on Amzeal News
Fredag den 26. oktober mellem 14 og 16 kan du møde Erik og Preben Damgaard, der også signerer bogen samt den netop udkomne engelske udgave med titlen 5,460 Miles from Silicon Valley - The In-det Case Study of What Became Microsoft's First Billion Dollar Acquisition Outside the USA.

Hans Peter Bech, der udstiller på Newpubs store stand i Centerhallen, har inviteret en række spændende erhvervsfolk til at besøge sin stand:

Man kan træffe iværksætteren Michael Bugaj, der står bag den nye arbejdsformidlingsapp Meploy, Beate Christiansen, Anders Hyldig og Rasmus Vittrup fra bogreolen.dk, Bo Nielsson, en af pionerene bag den lærende organisation, Per Pedersen, en af hovedpersonerne i Fra Damgaard til Microsoft og nu hovedarkitekten bag Unicontas vækststrategi, den loddovne bogholder Frederik Sandgrav, der med sloganet "det bogholderløse bogholderi", netop har modtaget Børsens Gazelle pris, samt serieiværksætter, forfatter og investor Toke Kruse, der står bag successer som Billy, Salary og Bilagscan.

More on Amzeal News
Hans Peter fortæller også om sit kommende bogprojekt Going Global on a Shoestring, der bliver en eksempelsamling af små virksomheder, der med meget få midler, er lykkedes at slå igennem internationalt.

Endelig vil Hans Peter fortælle om "kvalitetsindhold som lokkemad", nemlig hvordan bøger, artikler, videoer og podcasts kan bruges til at tiltrække kunder til din virksomhed.

Bogen (som e-bog, papirbog eller lydbog) er fortsat en af de bedste og billigste veje til at inspiration og indsigt – også for erhvervsfolk.

Mere information her: http://www.hpbech.dk/bogforum-2018/
Mere information om Bogforum 2018 her: http://www.bogforum.dk/da-DK/Bogforum.aspx

Contact
Hans Peter Bech
***@tbkconsult.com
23476762


Source: TBK Consult
stats
Filed Under: Business

Show All News | Report Violation

0 Comments